tisdag 30 mars 2010

en sann hjälte

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6866178.ab

En skön jävla snubbe trotsade fyllans själviskhet och gjorde allt för att rädda en pungråtta. Killen var alltså ute och drack och hittade en död pungråtta. I det här läget reagerar alla olika, det handlar mycket om ens bakgrund och vart man växt upp. Små killar från södra usa tar garanterat upp en pinne och petar på råttan. De flesta andra antingen skiter i den eller skriker. Den här killen däremot han går fan in och ger pungråttan mun mot mun metoden, han tar en för laget helt enkelt. Det är fan en hjälte i min bok. Självklart håller inte snuten med så nu ska han in i finka och säkert betala massa böter.
Därför planerar vi på shitfaced att ha en stöd gala för rått hånglaren. Agneta Sjödin kommer eventuellt vara med (vilket vi givetvis är sjukt peppade på). Vi hoppas kunna samla in tillräckligt för att betala killens böter och köpa en aladinask och lite blommor.
Vill du hjälpa till och bidra så maila. azoteris@hotmail.com så får du vidare instruktioner.
Vi är inte säkra att pungråttan på bilden är den som är med i artikeln. Vi är faktiskt inte ens säkra på att det är en pungråtta på bilden men vi fick upp den när vi bildgooglade på pungråtta.
Förövrigt så hittade vi bilden på den alldeles extremt exemplariska sidan "Rogers Kött Och Video" http://rkv.suntuubi.se/

Inga kommentarer: